man169.com 討論區

風月情報互動區
現在的時間是 2018-01-17 19:06

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 50 篇文章 ]  前往頁數 12345  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 新開章~~我的出征記錄薄(25-08-2007更新)~~~多多支持
文章發表於 : 2007-08-22 0:00 
離線
嬰兒級
嬰兒級

時間:晚上19:30
地點:佐敦新帝都
靚女:80號(陀地靚妹)
師傅:107號
評分: :evil: :evil: :evil:

玩果Part:
80號,陀地靚妹、走肥所以無乜波!玩後生、玩靚女就正!但係服務就...........開頭都OK既,但係好吞PoP下,出去拎毛巾(即係出去查KY啦),去能左成個幾字,開頭吹都得得地,係我開始想摸下佢,佢就駛出太極痴手,係咁格我!我又唔係用手指插,模下都唔能得?
jar佢波,佢又話痛又話大力,扶住佢條腰黎吊,佢又話痕,撥開佢D頭髮,諗住睇清楚D佢個樣,佢老味話:有咩好睇喎!我唔睇能清楚D,點知係唔係外星人呀!
吊得個幾兩個字,佢D叫聲就越黎越假,仲開到聲話咁耐架!我都費能事理佢,直立狗仔式,拎起佢右腳黎吊,佢又出聲話:唔駛咁下話?我照舊唔能理佢!(因為我已經好能火)
完事後話去洗手,又去能左唔知幾耐,總之好能耐!返番入房幫我按左幾下,我有我訓下,話能之佢,我諗佢都知我唔高興,但係又驚我向亞Win投訴,話頭先咁做好激架嘛,又話人地好累呀,我話而家就扮可愛?頭先咁能高竇?曲街啦妳(呢句心諗)!佢臨走仲叫我mark佢,我話:mark妳黎練痴手呀?睇下點先啦!

按摩果Part:

107號師傅,真係師傅,一句講晒:勁!到位、有力!臨尾整幾野有少少泰式味道既lok頸、lok腰咁,真係lok lok聲,舒服曬!

總括:呢度既陀地靚女...........開始好唔能掂!

時間:晚上23:45
地點:佐敦新帝都
靚女:77號(陀北、中中地)
師傅:107號
評分: :-) :-) :-)
今次按摩先:
107號師傅,唔再多講,自己睇上面啦!(我諗我以後都會叫佢幫我按摩)

玩果Part:
上次件仆街80號之後,我決定俾多次機會俾帝都,就唔能俾機會D陀地靚妹!
今次80號樣就中中地,但係服務好好,無玩格手,指插.........乜都得,總知唔好搞C眼就得喎!
無查KY,有真水,窄窄地!對腳都幾長!

各位有無奇怪,我好似無介紹佢身材喎!
因為~~~~~~我都唔多想提~~~~~~~
因為~~~~係假波!

如果唔介意玩少樣野既話,玩服務、真實感,都OK架!最多玩狗仔式、背入、背坐,呢D體位囉!

總括:講真,我開始對呢間場有D失望,認該要放棄呢個主場,出去公海作下客啦!但係107號師傅又係度,點算?

時間:早上2:15
地點:佐敦新帝都(最後一次機會)
靚女:夜班32號(陀地靚妹)
師傅:107號(之前都話左會搵番佢架啦!)
評分: :o :o :o :o :o

今次都係按摩先:
107號師傅,真係唔多講,自己睇上面啦!

玩果Part:
因為太夜,靚女唔多,亞win話得番32、37、88同埋上次果件仆街80,我一聽到話80,我即刻諗都唔駛諗就話:80呀唔該..........死開!
亞win推介32俾我,因為亞win知我唔鍾意食D肥利野(其實亞win都好o岩我心水,唔知有無機會.........哈哈)!所以我就信多佢一次!
按摩完,32一入黎say hi,真係一D鄉音都無,相信佢係陀地!
腳夠幼長、身高唔係太高、吸手波、皮膚好滑!
佢首先玩波地,好舒服!
吹果時好含情默默咁望下我,係我無戴眼鏡既情況下,睇見佢面尖尖,好好天真既笑容、好靚女!
值得一讚係,可以俾我用手撩、好窄!
吹完,無查KY喎!我叫佢坐上黎,佢話驚唔識喎!我話妳唔識既話,我教到妳識!
佢原來真係唔識點郁好,我就扶住係腰黎前後咁搖,我仲話唔係下下都要上上下下咁插既!
搖得幾搖我放手,佢自己都搖起上黎,果然學野好快上手!跟住我一野抱住佢,由我係咁插佢,佢叫得好溫柔、細細聲咁!好正!
跟住轉左幾個花式,當用到狗仔果時,我就特登慢慢黎、細力D黎,佢既叫聲好真!我溫柔D佢就溫柔D,我有時特登一兩下大力D,佢就叫得勁D!
幾經辛苦終於忍到咁上下,就極速插,佢就叫到樓下都聽到咁滯,但係都係溫柔咁大聲叫,當我發射前,我feel到佢下面縮一縮,我就射啦!
抽番條野出黎果時,我好明顯見到佢下身好有規律咁震,係果時我知道KO左佢啦!
幫我清潔時,間房無紙巾,佢剩係戴bra同著住條裙,好搞笑咁跑去隔離房偷紙巾!
事後佢去洗手,好快返黎,同我傾計,傾到夠鐘先走!
傾計過程中,發覺佢好直,好得意!仲係剛剛新做唔夠一個禮拜,係新做呢行,唔係新做呢間!開心得我呀!
走既時候,佢陪我行到去休息室口,我見夠光睇真D佢個樣,真係好索先真!各位,係索呀,唔係靚呀,因為索係比靚再高幾個層次架!我真覺覺得佢好似學生妹!如果各位想知,就自己溝通下佢啦!

總結:今次亞win無介紹錯,算佢啦!如果唔係,真係捉亞win埋一二邊吊呀..........用粗口(雖然我好想用條野黎吊,但係隨緣啦!)另一可能係夜呀,D好野無乜人爭!講真,32係我近期最大機會番啅既靚女,希望佢唔好丙承左佢D師姐咁,越做越串過馬能啦!(亞win 9月會轉番日更!)

嚴重警告呀!成7xx人睇過,先得1x個回覆,仲有兩三個回覆係我自己發既添! :twisted:
無回覆,就無更新!有好野就唔益人,有衰野就唔提人!各位好自為之啦! :-x

最後由 alf 於 2007-08-26 0:32 編輯,總共編輯了 6 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-22 9:49 
離線
嬰兒級
嬰兒級

我回覆 我回覆
多謝 C兄報告
支持你

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-22 10:35 
離線
嬰兒級
嬰兒級

SUP+SUP+PORT

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-22 14:17 
離線
嬰兒級
嬰兒級

借問一聲亞WIN又返左黎咩? 我2個星期冇上去, 但係成個月之前已經唔見佢喇喎
問榮哥, 佢都話亞WIN冇做既

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-22 15:38 
離線
嬰兒級
嬰兒級

how much 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-22 16:30 
離線
嬰兒級
嬰兒級

diudiudiudiu 寫:
借問一聲亞WIN又返左黎咩? 我2個星期冇上去, 但係成個月之前已經唔見佢喇喎
問榮哥, 佢都話亞WIN冇做既

佢話呢個月返夜!隔個月咁轉更!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-22 16:32 
離線
嬰兒級
嬰兒級

一條忍 寫:
how much 8)

$688包玩包按摩!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-23 11:07 
離線
嬰兒級
嬰兒級

他媽的,,打電話去問,,那小姐像死老公一样,服务真差,,還是不耍去好

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-24 8:55 
離線
成年級
成年級

thx 4 the info :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2007-08-24 14:29 
離線
青年級
青年級

果然係正野 :D

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 50 篇文章 ]  前往頁數 12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 19 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :